← Terug naar DGAW

profielfoto

Lize Nicky


Berichtje sturen!
Als vriend toevoegen!

Laatst online: Sunday 11 August 15:07

Beschrijving

ik ben het zusje van de maker van geheimesite.nl en ik ben heel trots op mijn broer. bij mij kan hij ook testen of alles werkt en ik vind het ook leuk af en toe een kijkje te nemen in de code. verder ben ik 10 jaar en ik ben een circusartiest.

Berichten

Nicky - vrolijk

Hallo allemaal

Nicky - vrolijk

Hallo allemaal, ik ben Lize en ik vond deze chat te gek! Mijn broer, die chat onder de naam webdeveloper heeft dit gemaakt... Maar als iemand anders deze chat had gemaakt zou ik hem ook te gek vinden, dus ik vind hem niet leuker omdat mijn broer dit gemaakt heeft... Raad andere mensen ook aan om deze chat te gebruiken want het is gewoon superhandig en gaaf gemaakt, er is persoonlijke chat en openbare chat dus je kan kiezen... Mijn broer, de maker, chat zelf ook mee en ik test hem, als je nog dingen ziet die beter kunnen, laat het ons weten, dan kan mijn broer daar iets aan doen!

Nicky - blij

hallo, ik ben jarig vandaag

Nicky - blij

Ik heb vandaag een leuke dag gehad

Nicky - vrolijk

Hi, hoe gaat het ermee?

Nicky - vrolijk

ik was daarnet niet boos

Nicky - boos

misschien moet je het zo maken dat je niet hoeft in te loggen om hem te gaan gebruiken, en dan wachten tot er meer mensen dit gaan gebruiken en dan ervoor zorgen dat ze moeten inloggen, dan trek je meer mensen!

Nicky - vrolijk

ik ben vrolijk (denk ik)

Nicky - vrolijk

hoi, hoe gaat het