× Home Over mij GitHub Projecten Beta projecten Inloggen


Over mij

Hoi, ik ben Robin. Ik ben 14 jaar, ik zit in de tweede, en ik woon in Maassluis. Ik houd van programmeren, en deze website is mijn plek om al mijn projecten te showcasen. Ik heb ook een blog over programmeren, webdevelopment en andere coole shit.

Verder speel ik handbal en heb ik een YouTube kanaal, waar ik video's maak over onder andere programmeren, video-editten en andere interrestante dingen (voor mij dan).
Ook heb ik een GitHub account waar ik de meeste van mijn projecten op zet.

Hoe ik in aanraking ben gekomen met programmeren

Ik codeer al sinds groep 7 (2017). Ik ben ermee begonnen omdat ik in de bieb een boek zag staan over website's maken. Nu moet je weten dat ik al sinds groep 4 zo'n computernerd was, die van elk knopje wist wat het deed. Het boek heette Creeƫren met code: Zo maak je een website. Dus ik maakte een website, die eind 2017 online kwam. Ik hield enorm veel van geheim agenten, dus de eerste versies (tot versie 9) gingen daar ook over. Je kunt die versies in mijn "Website Library" zien.

Nadat ik mijn eerste website had gemaakt ben ik naar CoderDojo gegaan. Dat is een soort bijeenkomst die (in Maassluis, het zou kunnen dat het in andere steden vaker of minder vaak is) om de vier weken is, waar kinderen kunnen leren programmeren, en elkaar daarbij kunnen helpen. Ik heb op CoderDojo geleerd hoe PHP en databases werken, en uiteindelijk met die kennis Nindo en SkyLight gebouwd.

Ik verdiep me momenteel verder in Javascript, Bash, Linux, Node.js en gamedevelopment. Ik post op mijn blog regelmatig updates over wat ik maak, leer en doe. Ik probeer altijd te blijven leren.

Ik host mijn website bij bHosted. Ik ben daar ongeveer 30 euro per jaar aan kwijt. Ik heb inmiddels websites voor mijn vader, mijn oma en mijn moeder ontworpen (Nu alleen mn zusje nog šŸ™ˆ)

Wil je ook leren programmeren?

Wil je ook graag websites, apps en programma's kunnen maken? Kijk dan eens naar het Handboek HTML5 en CSS3, of het boek waarmee ik het geleerd heb: Creeƫren met code: Zo maak je een website. Ook is Grasshopper van Code width Google een goed programma, en natuurlijk is Scratch ook altijd een goed begin! En je kan natuurlijk altijd naar een CoderDojo gaan! Vind hier meer info over CoderDojo's: https://coderdojo.nl/.
Wat je ook wil maken, het kan, met code is (bijna) alles mogelijk!

Contact

Wil je me een mailtje sturen?
Dit is een van mijn 5 e-mailadressen: robin@geheimesite.nl
Je kunt ook het onderstaande contactformulier invullen.

Naam:

Onderwerp:

Bericht: