geheimesite.nl

Website van Robin Boers

Over mij

Over mij

mijn infoIk ben Robin en ik heb deze site gemaakt. Ik vind computers al sinds groep 4 interessant.
Begin groep 7 (schooljaar 2017-2018) had ik bij de bieb een boek over websites maken met code. Dat boek heette Creeëren met CODE: Zo maak je een website.
Ik heb dat boek gelezen en daarmee een website gebouwd met HTML en CSS. Toen heb ik mijn website online gezet. Ik heb toen een domein en webhosting bij bHosted.nl geregeld. Dat kost me per jaar ongeveer €30,-
Toen ik mijn website een paar maanden had vroeg mijn oma me of ik een website voor haar wilden bouwen. In februari 2018 heb ik sterrenkruid.nl de lucht in gebracht.
Ik heb heel lang aan die website gewerkt. Na een tijd is hij offline gegaan. Toen heb ik de domeinnaam sterrenkruid.nl aan mijn oma's blog gekoppeld en de template die ik voor de website had gemaakt in blogger geïmporteerd.
Dat had ik gedaan door blogger naar "ouderwetse" thema's terug te zetten en de oude en vooral simpele code aan te passen. Maar door oude thema's te gebruiken werden sommige moderne bloggerthemafuncties uitgeschakeld.
Daarom heb ik een tijdje nadat ik de website aan het blog gekoppeld had een update naar moderne thema's uitgevoerd. En nu heb ik mijn eigen site weer geüpdate!