geheimesite.nl

Website van Robin Boers

Projecten

Projecten

Hier staan al mijn projecten. Ik heb veel dingen gemaakt. Op deze pagina zie je ze geordend. Onder het kopje "Afgeronden projecten" zie je alle projecten die al af zijn. Verschillende zullen ook op de pagina apps te zien zijn. Onder het kopje "Projecten in ontwikkeling" zie je alle projecten die nog niet af zijn. Klik op de afbeeldingen voor grotere versie

Afgeronden projecten

Dagboek Applicatie!
Deze app heb ik speciaal voor een klasgenoot gemaakt. Het is een app waarin je een dagboek kunt bijhouden.
Ik heb hem in twee kleuren gemaakt: een Roze en een Blauwe versie.
Dagboek Applicatie blauw Dagboek Applicatie roze

Groendoenerij.nl
De website van het bedrijf van mijn vader. Ik heb hier een mooi website-ontwerp gemaakt, met op elke pagina een andere foto als cover. Ook heb ik op de projecten pagina de layout van het overzicht gemaakt.
homepage groendoenerij
cover groendoenerij
projecten schema groendoenerij
http://www.groendoenerij.nl

Sterrenkruid.nl
Dit is het blog van mijn oma. Het is gemaakt met blogger. Ik heb het standaard bloggerthema omgebouwd tot een ander ontwerp. Ook heb ik een domeinnaam toegevoegd. Ze blogt over de krachten van bomen, speciale plaatsen, en stenen.
homepage sterrenkruid
blog sterrenkruid
http://www.sterrenkruid.nl

Het GG
Een website die ik voor een vriend heb gebouwd: Wesley. Ik heb deze website gemaakt met wordpress. Ik heb zelf het thema gemaakt. Het is nog een test, maar het is aardig gelukt!
homepage het gg
http://www.wesley.geheimesite.nl

Google Remake
Dit is een website die enorm veel op de homepage van google lijkt, en de css heb ik helemaal zelf geschreven!
homepage het gg
http://www.geheimesite.nl/google

CMD remake
Deze PHP website lijkt verschrikkelijk veel op het windows CMD! Je kunt er commando's intypen, en er komt ook een resultaat, voor de beschikbare commando's typ je "help"
homepage het gg
http://www.geheimesite.nl/apps/cmd

Projecten in ontwikkeling

Inlogsysteem geheimesite.nl
Dit is het inlogsysteem dat op deze site staat. Ik heb het gemaakt met een database waarin de gebruikersnamen en wachtwoorden worden opgeslagen. Je kunt ook registreren op de aanmeldpagina screenshot inlogsysteem
https://www.geheimesite.nl/inloggen.php

DGAW & Nindo
Nindo is een platform waar je berichten kunt plaatsen en dingen delen. Het is gekoppeld aan een dgaw-account. Je kunt er chatten met andere en dingen delen. Ook kan je er (ook zonder account) games spelen.
homepage dgaw
http://www.geheimesite.nl/dgaw